Sparen en beleggen

Optimaal rendement

Nu de overheid met rasse schrede terugtreedt, nemen veel mensen het financiële recht in eigen hand door te gaan sparen of beleggen.Wij weten de weg naar een hoog rendement en maximale zekerheid. U profiteert van maximaal belastingvoordeel.Ons advies levert u op termijn vele duizenden euro’s op.

Ook straks prettig leven

Doordat de betaalbaarheid van de AOW onder grote druk staat en verandering van de pesioenleeftijd naar 67 niet meer te vermijden is, weten steeds meer cliënten ons te vinden als het gaat om pensioenen. Hoopt u op een een gezonde financiële toekomst of heeft u liever zekerheid?Wij rekenen u graag voor wat u straks ontvangt en hoe weinig een eventuele aanvulling u netto hoeft te kosten. Ons advies voorkomt teleurstellingen. Voor advies rekemen wij uiteraard ons uurtarief of een vooraf afgesproken fee. Uiteraard wordt dit vooraf met u besproken.

Banksparen, ook mogelijk

Bankparen is de laatste tijd flink in opkomst. Geen wonder, de overheid heeft mogelijkheden geschept om ook fiscaal aantrekkelijk sparen via een bankinstelling mogelijk te maken welke valt onder de fiscale regeling voor lijfrente. U kunt dus aftrekbaar sparen indien u genoeg jaarruimte heeft.
Wij kunnen voor u bij bekijken hoeveel jaarruimte u heeft en waar u het beste een rekening kan openen. Uiteraard voeren wij deze werkzaamheden tranpsarant uit en krijgt u van ons van te voren opgegeven welke kosten wij voor onze werkzaamheden in rekening brengen.

  print