Onze bereikbaarheid

’t Gilde verzekeringen B.V. heeft de bereikbaarheid afgestemd op de klant. U kunt ons op een aantal manieren bereiken voor vragen, advies, mutaties of meldingen.

U bent bij ons welkom op kantoor. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot en met 17:00 uur Ons adres is :

Rijsdijk 105
3161 EV Rhoon

clock

Om er zeker van te zijn dat u persoonlijk te woord kan worden gestaan door uw adviseur kunt u het best vooraf telefonisch een afspraak maken.

Telefonische bereikbaarheid

U kunt ons telefonisch bereiken op 010-5014439. van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot en met 17:00 uur wordt u persoonlijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Ons faxnummer is : 010-5015433.
Buiten kantooruren of tijdens afwezigheid van medewerkers op kantoor kunt u uw boodschap achterlaten bij onze telefoondienst, u wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebelt. Indien nodig of wenselijk treffen wij ook de door u aangegeven maatregelen.

Bij schade of calamiteiten, buiten kantoor uren, zijn wij te bereiken op telefoonnummer 06-53451533 of 06-50926928.

Bij een schade of calamiteit tijdens uw verblijf in het buitenland kunt u altijd, 24 uur per dag, de alarmcentrale bellen die voor uw polis dekking hulp biedt. Deze alarmcentrales nemen vervolgens contact op met ons kantoor, waarna wij in actie komen.

E-mail

U kunt ons per E-mail bereiken onder info@gildeverzekeringen.nl
Geef in uw bericht aan hoe u onze reactie wenst te ontvangen: telefonisch, per post, per fax of per E-mail.

Schriftelijk

Ten slotte kunt u ons ook schriftelijk bereiken op postadres:

Postbus 1016
3160 AE Rhoon

Wij kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor post die ons kantoor niet (tijdig) bereikt en de eventuele nadelige gevolgen die uit het niet tijdig bereiken van uw poststukken voortvloeien. Uitsluitend als u uw post aangetekend aan ons verstuurt, heeft u de zekerheid dat uw post ons bereikt.

  print