Lidmaatschap voor bedrijven en organisaties.

Ieder bedrijf of organisatie kan lid worden van XS2Justice Network en profiteren van een aantal voordelen.

Voordelen voor XS2Justice leden
Het toenemende aantal regels en de complexiteit daarvan vragen om een goede juridische begeleiding; snel, pragmatisch en vooral betaalbaar. XS2Justice helpt de leden om juridische problemen te voorkomen en op te lossen. Door de juiste jurist te selecteren en scherp in te kopen bespaart XS2Justice haar leden veel geld.
Voor wie?
Het lidmaatschap is beschikbaar voor alle rechtspersonen. De meeste bedrijven en organisaties zijn te klein voor een eigen bedrijfsjurist maar leden van XS2Justice hebben altijd betaalbare juridische hulp binnen handbereik.
Wat is het?
Het XS2Justice Lidmaatschap bevat de volgende onderdelen:

Basic:
  • Onbeperkt eerstelijns en tweedelijns telefonisch juridisch advies.
  • Ondersteuning door een jurist in uw regio op basis van prijsopgave.
  • Aanbesteding bij gespecialiseerde advocaten bij procedures.
  • Controle van uw advocatenfacturen
  • Pro-actieve signalering van belangrijke wijzigingen in de regelgeving.
  • Klankborden met andere leden over regelgeving en juridische zaken.
  • Behandeling van al uw incasso’s.

Premium (extra ten opzichte van basic):
  • Onbeperkt modelcontracten op aanvraag.
  • Uitgebreide Legal Scan voor het beoordelen en beperken van risico’s.
  • Jaarlijks gratis adviesgesprek met een jurist op uw locatie.

Jaar lidmaatschap
ZZP
Bedrijf/organisatie
Basic
€ 99,-
€ 245,-
Premium
€ 245,-
€ 495,-

Nadere informatie:

XS2Justice beschikt over een netwerk van zelfstandige juristen die de toegang tot het recht verbeteren. Xs2Justice levert betaalbare diensten op basis van vooraf gemaakte afspraken over de kosten. Binnen het netwerk zijn alle rechtsgebieden vertegenwoordigd. U kunt als lid met een onbeperkt aantal vragen terecht voor telefonisch advies.

Als u dat wilt, wordt u als teruggebeld door een gespecialiseerde jurist voor een gratis tweedelijns advies. De jurist geeft advies en vertelt u wat u zelf kunt doen. De jurist kan u als het nodig is ook verder helpen. De aangesloten juristen werken op basis van een prijs-opgave vooraf, zodat u controle heeft over de kosten. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met een vaste prijzen. Voor werk op uurbasis hanteren de juristen tarieven vanaf € 75,-. Kijk voor een indicatie van de kosten naar de prijslijst op de website. Door de landelijke dekking van het netwerk is er altijd een jurist bij u in de buurt die u kan bijstaan in geschillen met werknemers, klanten, leveranciers of overheidsinstanties. Ook kunnen de juristen u helpen met contracten, algemene voorwaarden en dossieropbouw. Hiermee versterkt u uw rechtspositie. Als Premiumlid kunt u ook onbeperkt gratis modelcontracten opvragen. Het contract kan voor een klein bedrag aangepast worden aan uw specifieke wensen.

XS2Justice maakt de kosten van juridisch werk transparant en houdt ze laag. Als een procedure niet kan worden voorkomen, koopt XS2Justice de zaak voor u in bij de advocatuur via een unieke aanbestedingsmethode. Daarmee bespaart u veel geld en ziet u ook welke advocaat het best thuis is in de materie. Premium leden krijgen bij aanvang van het lidmaatschap een uitgebreide Legal Scan waarmee de belangrijkste risico’s worden beoordeeld. De jurist kan voor u tijdig de gevonden gebreken repareren en houdt in het vervolg een vinger aan de pols. XS2Justice houdt alle leden op de hoogte van de belangrijkste veranderingen in de regelgeving en rechtspraak. Voorkomen is niet alleen beter dan genezen maar ook goedkoper. Door lid te worden heeft uw bedrijf of organisatie altijd toegang tot betaalbare juridische hulp!

Voor meer informatie bel met 010-5014439 of info@gildeverzekeringen.nl

  print