De diensten

Wij kunnen u adviseren op het gebied van:

Hypotheken

Onze doelstelling is ervoor te zorgen dat de financiering voor de aankoop van uw woning, of de over sluiting van uw hypotheek, goed aansluit bij uw persoonlijke situatie en financiële mogelijkheden.

Levensverzekeringen

Hierbij gaat het bijvoorbeeld om verzekeringen warme u spaart voor een aanvullend pensioen, een studie voor uw kind, de aflossing van een schuld of ander toekomstige zaken.
Voorbeelden hiervan zijn : een koopsompolis,studie-verzekering en een gemengde verzekering in combinatie met een hypotheek of financiering.

Risico-verzekeringen

Deze verzekeringen keren een som geld uit als een van de verzekerde komt te overlijden.

Schadeverzekeringen

Met dit soort verzekeringen kunt u schade vergoed krijgen die u lijdt voor het geval dat u bijvoorbeeld ziek wordt en daardoor niet meer kunt werken, uw bagage tijdens uw vakantie zoek raakt, u een aanrijding met uw auto krijgt, er brand uitbreekt in uw huis etc.
U kunt hierbij denken aan ziektekostenverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, een reisverzekering, een autoverzekering en een brandverzekering.

Consumptief krediet

Staat u voor een grote aanschaf, bijvoorbeeld een auto of een caravan? Dan kan een lening in een vorm van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening een goede oplossing zijn.
Wij kijken hiervoor naar uw persoonlijke situatie en bemiddelen vervolgens voor u met de kredietverstrekkers.

Betalen en sparen

Tenslotte bemiddelt en adviseert ons kantoor ook op het gebied van sparen en betalen.
Denk bijvoorbeeld aan banksparen voor een aanvullend pensioen, aflossen van de hypotheek of het storten van geld op een (internet)spaarrekening.

  print